20 juli


Trästock har dragit igång och dagarna rullar som bara på. Känns som att sommaren går alldeles för fort! Idag har jag hur som helst träffat Sandra, Rebecka och Lovisa på stan för att äta lunch och säga hejdå till Sandra eftersom hon drar till USA på tisdag för att spendera ett helt år där, så jävla sjukt! Kommer förmodligen bli ett grymt år!

Ikväll blir det middag hos Frida sen vidare mot Trästock, blir dock en lugn kväll för mig eftersom jag självklart jobbar inatt, men det blir nog trevligt hur som helst för ikväll får man höra Lyckligare nu live!


Nytt!


Nöjd och glad efter dagens shoppingrunda! Förbereder mig inför hösten tragiskt nog, men höstkläderna är ju såå snygga så jag kan inte vänta längre.

Tröja och skärp från Gina, väska från Accent

16 juliIgår blev det mat på Dallas och sen en promenad ner till Manhemskajen med Frida, Linus och Isak! Sen på kvällen hängde vi några tjejer hos Frida där det blev picknick och massa prat. Bra dag!

Idag har jag sovit till 3 så hela dagen är som borta, så ska försöka ta mig upp innan jag somnar om igen. Vilket liv jag lever!


16 juliSjukt svårt att hitta tid till att blogga då appen inte funkar och min dygnsrytm är totalt rubbad. Sover hela dagarna och är borta på kvällarna/nätterna, härligt liv! Ikväll kör jag iallafall postbilen själv för första gången och kan tänka mig att allt som skulle kunna gå fel kommer att gå fel, men det är bara köra. Längtar tills jag får lägga mig och sova.Malta

13 juliInatt fick jag prova att köra det mesta själv på jobbet vilket var rätt tungt, så jag vakande upp med träningsvärk i armar och ben(vältränat), men det är ju bara bra! Inatt blir det min sista inlärningsdag och på måndag kör jag själv, lär ju bli spännande!

Idag har jag haft lägenheten för mig själv, och därför har jag valt att sova. Har hunnit med en kort sväng på stan också för att leta lite nya saker till rummet och försöka bestämma mig för en ny parfym, men min beslutsångest tog över så det blev inget köp idag. Frågan är ju Clean Skin eller Flowerbomb?12 juliGodmorgon skulle jag vilja säga! Igår spelade jag kubb på Kyrkholmen med vänner och inatt har jag provat att jobba för första gången. Har insett att de kommande 4 veckorna kommer bli sjukt tunga, men det är samtidigt rätt kul och med pengarna i sikte är det bara härda!

Vaknade nyss ungefär, sisådär före 4 och jag antar att dagen kommer spenderas i sängen.11 juli


Idag har jag fått prova köra postbil och det var så jävla ovant! Känns helt sjukt att köra på fel sida, men det ska nog gå! När jag kom hem startade jag och moder min dagens projekt, att tapetsera om mitt rum. Har haft en fondvägg med en stad på som jag tänkte göra vit, och så blev det! Det tog sisådär 2 timmar och var inte alls farligt, gick finfint! Rummet känns jätteljust jämfört med den svarta väggen som var där tidigare, så får se hur jag ska göra för att det inte ska se så kalt ut. Tror att en sväng på Ikea får åtgärna det!

Nu ska jag hänga i sängen i några timmar, kanske sova lite om inget annat händer, för inatt börjar jobbet! Måste tagga upp, lycka till till mig!


11 juli


Igår åkte jag och Frida till Viktors stuga och utmanade han och Willam i både fiske och Med andra ord, riktigt trevligt! Dock ville vädret inte vara på vår sida, men vi lät inte det hindra oss!

Nu ska jag bege mig iväg och försöka lära mig det här med att köra postbil, lär ju bli spännande!

Santa Susanna/Barcelona

10 juli


Blev upphämtad av Viktor för att sedan bege mig mot Ida där det blev filmtittande, mycket trevligt! Nu ska jag njuta av näst sista natten innan jobbet börjar, blir inte många timmars sömn de 4 kommande veckorna.

Att köpa sig lycka!
New in, Eurosko

9 juliIdag har jag hunnit med en långpromenad och en sväng på stan. Just nu sitter och försöker planera min höst, dvs resorna då jag får fly från denna stad! Är less, less, less och det känns som att det borde ha varit min tur att ta studenten i år så jag hade varit fri från skola och fått fly denna stad och allt vad den innebär! Till veckan börjar jag hur som helst jobba och det ska bli skönt att tjäna lite pengar så resorna kan bli fler! Snälla låt denna jävla gymnasietid vara över snart, tack.

Nu ska jag äta middag sen återstår det att se vad kvällen bjuder på!

8 juli
Nu ska jag på riktigt försöka få det här att likna en blogg igen.

Har haft två sjukt bra utlandsresor i början av sommaren och det känns tungt att vara tillbaka i Skellefteå igen. Jag trivs på resande fot, men man måste ju hem nån gång! Hur som helst så åkte jag till Barcelona med Rebecka, sen vidare till Malta för att hälsa på Anna. Hade ju lovat en bildbomb, och det ska ni få. Här kommer lite bilder från Malta!

RSS 2.0