SUNDAY

Det här med bloggen går ju riktigt, riktigt dåligt. Det kan ha att göra med att jag har ungefär noll tid till att sätta mig ner och bara ta tid till att skriva i dagsläget, har verkligen full rulle. 

Kan ju försöka sammanfatta litegrann iallafall, när jag nu liks skriver. Hade en fantastisk vecka på Rhodos med familjen, det blev massor av sol, vad och vila vilket verkligen var nödvändigt. 

Sen dess har jag hunnit fira midsommar med mina absoluta favoritpersoner och det blev hur lyckat som helst! Är så glad att jag äntligen fick fira en midsommar hemma. 

Det har även hunnit vara Stadsfesten då vi hade afterwork med jobbet på torsdagen, sedan fest både fredag och lördag, två väldigt lyckade utekvällar! Dessvärre blev ungefär allihopa sjuka efter Stadsfesten så just nu är jag riktigt risig tyvärr, passar inte så bra med tanke på hur mycket jag jobbar i juli. 
Har hunnit med att skaffa mig ett till jobb också under denna tid, så nu finner ni mig även på Twilfit lite då och då, superkul och supernödvändigt då jag har fått LÄGENHET! Tjoho! En helt egen lägenhet och det känns så himlahimla kul! Den är min från 1 augusti, tror dock inte att det blir inflyttning då eftersom det är lite saker att fixa i lägenheten, men ändå! ÄNTLIGEN. 

Så ja, vad ska man säga? Juni har varit en ganska händelserik månad, det gillas! 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig och vila upp mig inför morgondagens jobb, eller ja, inför min jobbvecka kan man säga. Ha det fint! 


RSS 2.0