NEVERLAND
THURSDAY

Hello kompisar, hoppas allt är bra med er!
Med mig är det lite småstressigt. Stress blandat med pepp kan man säga. IMORGON ÅKER JAG TILL BORÅS! Tjoho! Ska spendera 24 timmar i Borås och ett fullspäckat schema väntar, jag är superdupertaggad. Är så himla glad att jag får göra denna trippen! Så ikväll har jag försökt packa, vilket gick sisådär. Men äsch, man behöver inte jättemycket med sig när man ska vara borta en dag bara. Berättar och visar bilder när jag kommer hem!
 
Så ikväll ställer jag iallafall alarmet på 03.45, vilket betyder att jag borde sova ungefär NU. Först ska jag hoppa in i duschen sen blir det tack och godnatt för mig på direkten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THURSDAY

En sån där jättebra dag, ni vet. TUESDAY

Magiskt fint ute ikväll, Skellefteå kan va' rätt fint ändå. 

Helt slut i kroppen är jag efter en dag med jobb, gym och promenader så nu intar jag sängen, tack och godnatt!

MONDAY

Startade dagen med brunch på Espresso House med Ida, gooott! Efter det blev det en promenad och sol på balkongen, tror faktiskt att jag har lyckats få lite färg! Känns himla bra då jag har känt mig så himlahimla blek. Tur man ska få sola i juni.
 
Ikväll är det träning som står på schemat, kroppen är halverst död sen gårdagens pass men det är bara att jobba på. Annars då? Klickade hem dessa två nyss VV och längtar tills de kommer, har även köpt ny bikini idag! Eller två stycken faktiskt. Tänkte att jag skulle vara ute i god tid i år eftersom jag var ute alldeles för sent förra året då allt typ redan hade tagit slut. Men men, man lär sig av sina misstag och nu är jag redo för sommaren! Nästan.
 
 
 
 
 

ONSDAG

Haha åh vad dåligt samvete jag hade i slutet av promenaden för att jag hade tvingat med Zoe, men 6 km senare kände vi oss ändå ganska nöjda trots att vi var totalt dyngsura. Kan glädja mig över att jag får värma upp mig igen på gymmet om en timme iallafall! 

TISDAG

Åååååh jisses, är helt slut. Blev ytterst sent med träningen idag tyvärr, först nu har jag landat i sängen färdigtränad, färdigduschad och SÅ redo att sova. 

Imorgon är det full rulle och massor som ska hinnas med. Väckaren står på 08.00 och då blir det morgonprommis. Sen är det städning och tvätt som gäller för hela slanten. Allt sånt där som man bara hinner när man har en ledig dag, tyvärr. Sen kör vi träning på kvällen igen! 

Det har varit en lång dag och nu kan jag absolut inte hålla mig vaken längre, godnatt! 
VALBORGS


Spenderade Valborgs igår med mina 3 absoluta favoritpersoner in this world och det blev en mycket lyckad kväll! God mat, dans och utgång, perfa. 

Då var det maj då, hur sjukt det nu än är. Den här våren har gått så fort att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Nu längtar jag bara efter ljusa sommarnätter, nattbad, stadsfest och sol, och det är inte långt borta mina vänner! 

Ikväll står prommis och rep på schemat, see you! 
RSS 2.0