MÅNDAG

Senaste veckan har varit fantastisk. Har knappt varit hemma så idag på min lediga dag är jag helt slut. Veckan avslutades igår med övernattning och mys i Idas stuga vid havet med henne, Lovisa och Antonia. I veckan har vi inte planerat in lika mycket men förhoppningsvis blir det en riktigt trevlig vecka ändå! 
ONSDAG

Succé-veckan fortsatte igår med häng på Lovisas balkong, supermysigt! Sen drog vi och spelade volleyboll och lite fotboll. Det var en bra kväll även fast jag var trött som en jag vet inte vad efter att ha jobbat hela dagen i 32 grader... Hej ingen AC.

Idag har jag haft ett bra jobbpass och nu när jag slutar ska jag hem direkt och göra mig klar för kvällen! Det blir häng hos mig sen en sväng på Olles.

Ännu en bild från Lovisa!


MÅNDAG

Det är så himla fina kvällar nu. Fina kvällar med fint sällskap.


THIS IS IT, THIS IS LOVELY.


IT'S ALWAYS A GOOD TIME

Jobbar på och försöker hinna så mycket som möjligt på kvällarna. Igårkväll drog vi ihop ett gäng och spelade volleyboll och fotboll i Boviken vilket var skittrevligt, precis som sommarkvällar ska vara.

Imorgon har jag ett väldigt bra jobbpass från 16-19, sen blir det sista repet på kvällen inför lördagen då vi spelar på Sävenäs-festivalen! Blir riktigt kul faktiskt, sen får vi se vad det kan tänkas bli för festligheter på kvällen!

Lovisas bild från igår!


TORSDAG

Igår hade vi after-work med jobbet på Olles takterass! Det var verkligen suuperhärligt att sitta däruppe när det var så varmt så det blev en riktigt lyckad kväll.

Idag börjar jag faktiskt 16 så jag ska ut en sväng till stranden innan jag börjar, hoppas man hinner få lite färg!


NU ÄR DET SOMMAR.

Life is good nu alltså.


SÖNDAG

Igår var det en riktigt bra dag från början till slut, det gillar vi!

Nu är det min sista dag på denna monstervecka. Har jobbat varje dag, men imorgon är jag faktiskt ledig! Och eftersom det ska bli bra väder tänker jag spendera den dagen ute i solen, känns redan som att jag börjat bli blek... Måste tas tag i!

Näe hörni, nu blir det jobb!


FREDAG

Är det verkligen sant att det är fredag igen? Så jävla sjukt! Jaja, man klagar ju inte!

Veckan går verkligen i jobbets tecken och jag är heeelt slut, men det är bara köra på. Idag ska jag till Piteå direkt efter jobbet så det blir nog rätt sent ikväll, lever ett riktigt pensionärliv just nu när allt efter 22 känns sent, vilket party-liv va?


TISDAG

Ja, den här helgen gick ju som fort! Det har varit hur trevligt som helst på Stadsfesten, tråkigt bara att det tog slut så snabbt! Nu är det tillbaka till verkligheten och jobbet, åh vad jag längtar hem till min säng och Gossip Girl.


RSS 2.0