MÅNDAG

Hejsvejs! 

Har haft en fin ledig vecka med en Stockholmsresa, en dag i Piteå och lite vila, det behövdes! Så nu är det bara jobb som gäller, nästa helg blir det en minitripp till Umeå också och det känns superkul! 

Känner att det är lite sisådär med bloggen just nu, och så kommer det nog bli ett tag framöver tyvärr. Är inte riktigt inspirerad just nu helt enkelt av diverse anledningar, så det kommer nog eka tomt här ett tag, vi får se när det dyker upp inlägg igen! Tills vidare får ni ha det så bra!  


SKANSENSÖNDAG

Bio ikväll med dessa två trevliga! Vi såg Interstellar och den var BRA. Nu ska jag panikpacka, vi håller tummarna att det går bra. 
HELLO SUNDAY

Vilken fantastiskt känsla att vakna upp pigg och glad på en söndag, lugna helger är underskattat. 

Igår jobbade jag sen käkade jag och Lovisa middag på Bishops! Det var riktigt gott, älskar det stället! Det är så himla mysigt att sitta där också! Efter vi hade ätit så for vi och mötte upp Ida och Antonia på Hemmakväll, sen blev det myskväll hos Lovisa! 

Nu är det sista jobbpasset innan ledighet och imorgon drar vi till Stockholm!!!!!!!!!! Ja, jag är superladdad. Kan inte riktigt förstå att jag ska få se Ed Sheeran live. TORSDAG

Jobb, jobb, jobb varje dag. Imorgon är det fredag och jag har no plans förutom jobb 9-16, känns rätt skönt faktiskt. Det blir en vit och lugn helg i helgen och det är på sin plats, vi ska ju trots allt till Stockholm på måndag också! Det ska bli skönt med miljöombyte. 
TISDAG

Idag är jag på lite halvdåligt humör måste jag säga. Och jag kan också säga att det är typ 99% på grund av bostadsbristen här i Skellefteå. Mår för tusan nästan dåligt över hur svårt det är för unga att få tag på lägenhet här i stan. 

Det byggs nya hus med bostadsrätter som kostar nästan 2 miljoner, hur ska det hjälpa oss unga? "Ja, let's take a lån på 2 mille när man är 21 bast och vara skuldsatt resten av livet." Låter rimligt. Nej, mer hyreslägenheter till de unga, tack. Lycka till att behålla alla unga i Skellefteå som läget är nu, man får ju fly staden för att få tak över huvudet och lycka till att öka stadens invånare med inga bostäder. 

Annars var det en fin gårdag och det är mindre än en vecka till Stockholm så det är tur att man har lite att se fram emot. 
SÖNDAG

Åååååh denna dag kommer bli så fantastiskt seg. Det var en sjukt bra gårkväll och det var så roligt att träffa allihopa och dessutom i utklädnad! Bonus. 

Det var galet mycket folk ute och därmed blev köandet rätt långt också, men vi tog oss in och det var ju huvudsaken! Hade jag vetat att det skulle vara så dåligt väder som det var hade jag inte ens brytt mig om att klä ut mig, vädret gjorde sitt mot utseendet så jag såg ut som ett fan när jag kom in, det hade räckt för att se läskig ut. No costume needed liksom. 

Idag har jag knappt tänkt röra på mig, måendet tillåter det inte. Så därför ska jag följa Idas tips om att dricka te, sen har jag tänkt ha HP-marathon med mig själv. Det är jag värd på min lediga dag. 
RSS 2.0