THURSDAY

Dagarna bara flyger förbi nu, helt galet vad en vecka går fort! Redan fredag imorgon. 

Idag har det varit en skön dag. Vaknade rätt tidigt, käkade frukost och tog en promenad med Zoe. Ikväll var det hockeymatch och det var sååå spännande! Jättetråkigt att det blev förlust för dem, men det har ju varit en bra säsong iallafall! När matchen slut kilade jag iväg till gymmet där det var tomt(whatup), så det var superhärligt! 

A BREAK

Onsdag idag och hela dagen har spenderats ute med Ida och Antonia i Idas stuga. Det har varit en så himlahimla bra dag, precis vad man behövde. Massor av frisk luft och bara må, helt perfekt. SUNDAY FUNDAY

Det har sammanfattningsvis varit en mycket bra vecka! Jobbhelg i helgen och det har bara gått av bara farten. Slutade 16 idag och sedan dess har jag inte hunnit mer än att äta middag och gå en promenad. Nu sitter jag bänkad framför hockeyn och hoppas på vinst, sen blir det eventuellt en sväng på gymmet efter matchen. 

Igår firade vi fina Antonia som har fyllt år i veckan. Det blev tema barnkalas och det var så himla mysigt! Riktigt lyckat! 
THURSDAY

Träning på morgonen, lunch på stan, skoköp(som om jag behöver fler), promenad och Solbacken. Man hinner mycket när man är ledig! Jobbar hela helgen så det är skönt att få ha en dag när man bara kan pyssla på med allt man behöver göra. NU ska jag laga middag.
 
 

TISDAG

"So, do it. Decide. Is this the life you want to live? Is this the person you want to love? Is this the best you can be? Can you be stronger? Kinder? More Compassionate? Decide. Breathe in. Breathe out and decide” Idag är det tisdag och det innebär jobb för min del, efter jobbet händer något kul(hehe), sedan är det ju hockey ikväll också! Så det här blir en riktigt bra tisdag känner jag. Kulkul! Känns lite skönt med en vilodag från träningen också, det behövdes idag när det är så mycket annat. 
MÅNDAG


Idag är det måndag och jag har haft ett kort jobbpass. Vädret är sååååå himla tråkigt just nu, bara massa regn. Hade tänkt gå en prommis efter jobbet men när vädret inte tillät fick jag stänga in mig på gymmet istället. Många måste ha tänkt samma sak eftersom det var muucho folk där. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, plocka lite på rummet och sen bara ta det chille-pill ikväll då jag öppnar imorgon. Tjing!


LONDON

Alltså London är bara så jäääävla jävla sanslöst nice. Speciellt när det bara sådär oväntat råkar vara 20 grader och strålande sol när man åker dit för att hälsa på bästa syster! 

Har inte shoppat ett dugg(well done Emelie), utan vi har mest varit ute och äventyrat, solat och bara totalnjutit. Man hinner mycket på 2,5 dag även fast det inte låter speciellt mycket. 

Förlåt för min frånvaro också, har bara blivit så av någon anledning. Dagarna just nu består av jobb, träning, häng och Netflix ungefär och tillvaron är mer än ok. 

RSS 2.0