ÅRET 2014

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Det gjorde jag garanterat! Inga speciellt stora saker, men många små nya saker. Var bland annat på min första riktiga konsert och det var helgrymt!
 
 
Hur har ditt 2014 varit?

Alla år har väl sina upp och nedgångar, men sammanfattningsvis har det varit riktigt bra! 2014 har bjudit på många fina stunder.
 
Vad är din största framgång 2014?

Måste nog vara att jag har skaffat mig ett fast jobb.
 
Blev du kär i år?

Det blev jag inte, nej.
 
 
Bästa köpet?

Oj, det här är svårt... Tror faktiskt detta är året jag shoppat mest hittills i mitt liv. Har köpt mycket fint och mycket saker som har blivit favoriter. Men måste kanske säga mina Timberland-skor och resor.
 
Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, skor, fest, resor och mat. Kort och gott.
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, självklart! London gjorde mig väldigt glad och mina fina vänner såklart.
 
Vem har du umgåtts med mest?

Måste nog vara Lovisa, Ida, Antonia och grabbarna!
 
 
Vart reste du under 2014?
 
Inser nu att det har varit ett väldigt lugnt rese-år. Började året med att bo i London, sen blev det London i maj.med Ida, Antonia, Viktor och Kostas. I juni var jag på Kreta med mina föräldrar och sen Stockholm på hösten med Ida, Kostas och Hamed för att se Ed Sheeran i Globen(ett av årets höjdpunkter). Tror faktiskt det var det, sjukt nog!
 
 
Är det något du saknar år 2014 och önskar 2015?

Inte mycket, det är nog isådanafall mer resor! 2014 har bjudit på det mesta faktiskt.
 
Vad gjorde du på din födelsedag?

På min födelsedag åt jag middag och drack vin på Nando's med Camilla för att sedan dra vidare mot Yates där resten av mina kollegor från Dorothy Perkins befann sig! När det stängde slirade vi runt på Londons gator och hamnade av ren slump nere i en källare under en mexikansk resturang där det var en fest och vi stannade där till tidigt på morgonen. Kan vara en svårslagen födelsedag faktiskt, men man fyller ju bara 20 en gång!
 
De bästa nya människorna du träffade?

De bästa nya människorna jag träffat var nog alla från London. Sen anslöt sig några till grabbar till vårat gäng som vi lärt känna väldigt bra och det är jag superglad för!
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Jag har försökt hinna med mycket detta år och det har jag gjort, så jag ska försöka leva på samma sätt och hinna med så mycket jag kan. Ta vara på tiden med mina nära och kära och bara leva livet utan att tänka för mycket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0