MONDAY


Har haft en bra helg med fina vänner men fick även vinka hejdå till Ida som åker iväg i 2 hela veckor, triiiist! 

Nu är det ny vecka och nya tag! Det blir mycket jobb för mig i veckan vilket är kul, har även mycket annat förutom jobb som ska hinnas med i veckan, så det blir full rulle! Det börjas redan ikväll med fika på Espresso House med mina fina. 
IT'S JUST ANOTHER NIGHT

Färdigjobbat för dagen och ikväll sitter jag bänkad framför hockeyn, skön torsdag! 

Har inte snackat så mycket om Paris sen jag kom hem egentligen, jag har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och fixa med bilder och göra ett ordentligt inlägg, men det kommer! Jag lovar! Paris var iallafall helt fantastiskt och jag trivdes riktigt bra där. Jag älskar storstäder och tempot, att flänga fram och tillbaka och ha ett fullspäckat schema, det passar mig utmärkt! Det blev lite jämförelse för mig mellan London och Paris, och slutsatsen är egentligen att de är ganska lika. Paris känns som sagt M Y C K E T större, staden känns även mycket äldre med massor av gamla byggnader och mycket kultur. Har sett så fantastiskt mycket fin konst under dessa dagar att jag typ smäller av, totalgalet. Men som sagt, bilder kommer och då ska ni få se hur fint det var! Något som också var en höjdpunkt(haha, HÖJDpunkt) var att åka upp i Eiffeltornet. Fa-a-n så ballt. Att stå däruppe när solen gick ner och se hela staden lysa upp; magiskt. Borde vara på allas bucket-lists.

Jaja, nu ska jag sluta babbla på, det kommer ni få nog av i Paris-inlägget som kommer! Nu ska jag iväg och handla, ha det fint! 
BACK

Tillbaka från semester och vardagen har börjat ta fart igen. Idag har jag jobbat, ikväll har jag tränat och nu efter en lång dusch får jag äntligen krypa ner i en renbäddad säng, vilken dröm. 

VERSAILLES

PARISPARIS

Har spenderat första dagen i Paris och kan bara säga: HERREGUD. Så himla fin stad och STOR stad. Jag kan säga såhär, London känns litet jämfört med det här och det säger ganska mycket. 

Idag har vi varit ute hela dagen och åkt på rundtur här i Paris där vi fått se det mesta! Nu är vi tillbaka på hotellet och imorgon kommer Anna och Ivan hit, det här blir en succé. 

Lite bilder från idag! 
DEPARTURE


Snart flyger vi! Det ska bli skönt att få komma iväg lite, en vecka kommer gå rekordfort men då har vi tänkt hinna rekordmycket också. Det kommer bli störtbra det här! 

Näe hörni, en kopp te nu sen packning, ha det fint! 
NÄR JAG SER DITT LEENDE KAPITULERAR JAG.


Trevlig gårkväll och jag tycker inte att jag förtjänar måendet som jag har idag då det var en lugn kväll, menmen! 

Idag inleder jag dagen med att packa först och främst(dock så tror jag att jag kommer panikpacka inatt som det brukar bli), sen ikväll blir det middag och bio med tjejerna! Nu ska vi äntligen se Fifty Shades, blir spännande efter allt man har hört. 
RSS 2.0