MÅNDAG

Igår var det första advent och jag säger bara: ÄNTLIGEN får jag lyssna oförskämt mycket på julmusik. Bästa! 

Blev dock ingen sväng på skyltsöndag detta år, kollade på en spännande innebandymatch istället med mina nära och kära vilket var en riktigt bra bakisaktivitet kan jag tycka. Resten av kvällen spenderades i soffan med en pizza och en fin vän. 

HARMONI

WHAT IS THIS PLACE?

Världen är verkligen vänd upp och ner, förra veckan var fruktansvärd på många ställen i världen. 

Paris
Mars 2015

MONDAY

Ledig dag idag och då är det pyssel i lägenheten som står på schemat.
Som ni säkert har förstått även fast jag inte varit aktiv på denna blogg så har flytten tagit mycket tid och energi av denna höst. Det är lite jobbigt att kolla igenom och rensa ut alla gamla saker från skola/ungdom/barndom och man bara undrar var tiden tog vägen liksom? Man blir som deppig av att se alla saker/intressen man mer eller mindre blivit tvungen att lägga åt sidan för att göra plats åt saker som "ingår" i vuxenlivet. Tråkigt kan jag tycka. Men det är väl sånt som alla måste gå igenom någon gång antar jag! Jaja, man blir ju inte bara deppig, lite kul är det ju ändå att öppna upp brev som man hittat som man som 10-åring skrivit till sig själv som man inte skulle få öppna förrän 10 år senare. Kommer verkligen ihåg hur jobbigt man tyckte att det var att klistra igen det där rackarns kuvertet med vetskapen att jag inte kommer att få öppna det förrän 10 år senare. Oj, om jag bara visste hur fort tiden skulle gå, nu är jag ju här! Och jag kan säga att jag absolut är glad över hur mycket man har utvecklats och att jag inte riktigt har samma framtidsplaner som Emelie 10 år hade, för den bruden hade inte koll på läget.
 
Det jag i alla fall har kommit fram till under denna rensning av allt möjligt är att jag ska försöka lägga mer tid på intressen jag faktiskt har som tyvärr har blivit bortprioriterade på senaste åren. Visst är man glad att skolperioden är över, men samtidigt så känns det som att alla ens intressen och hobbys flög ut genom fönstret när man kom in i arbetslivet, eller det kanske bara är jag? Säkert är det på grund av tidsbrist, vem vet. Men nu ska jag verkligen försöka anstränga mig och lägga tid på de här sakerna som jag saknar och det jag gillar att syssla med.
 
NU ska jag fortsätta med mitt lilla kaos(även kallat flytt) som förhoppningsvis blir klart ikväll.
 
TREVLIG MÅNDAG PÅ ER!
 
 
 

NOVEMBER

Och då var typ hösten över innan den ens började, redan november och tiden bara flyger. 

Nu börjar jag äntligen vara på plats i min lägenhet efter en hel del jobb och fix. Känns verkligen superkul och det är en sån lättnad att allt börjar vara färdigt. 
Men det är ovant att bo själv måste jag säga. Jag flyttade ju till London så det är inte första gången direkt, men ändå känns detta mer som att "flytta hemifrån" än vad London gjorde. Ibland kan jag verkligen inte hjälpa att sakna London. Fyfan vad jag saknar den staden. Det är något som är så jävla speciellt med livet där, så därför är jag riktigt deprimerad över det faktum att de har slutat flyga direktflyg från Skellefteå till London från och med i höst. Hur ska jag nu överleva? Ingen vet. 

Trots saknaden efter London-livet så trivs jag ändå rätt bra med vem och var jag är nu och att bara ta dagen som den kommer här i Skellefteå funkar väldigt bra för mig.

Hoppas allt är bra med er där ute!RSS 2.0